MANLY PROJECT 11

This project arose from a family’s desire to reinvigorate their cottage family home in the centre of Manly with light and openness. The house, in its original form, was a typical semi-detached terrace where the spaces were small and confined and arranged in a tunnel like fashion. With the use of double height voids and two storey glazed facades, we were able to create a floating first floor and allow light to filter through all living areas. What results is a thoughtful contemporary addition whilst the cottage street typography is retained. The split roof with clerestory glazing and roof skylights allow light to pour in from every surface and facade; bringing an abundance of light and openness to the home.

Thodey Design Architects

Testimonial coming soon.

MORE PROJECTS