CURL CURL PROJECT 2

MJK undertook in 2014 a large renovation and remodeling, of a seaside cottage in North Curl Curl. The home was to be redeveloped to suit actively retired couple that wish to remain there for many years ahead. The brief was to create an open kitchen/dining/living area, which flowed out to an entertaining deck to take advantage of sea and city views. Neil and Elaine also wished to have privacy from neighbors when on their entertaining deck whilst retaining the beautiful views.

Matt Williams – MJK Building

For us, undertaking this redevelopment of our home was not an easy thing to do. It is a disruptive and uneasy time. We are absolutely delighted however, with the completed project and so are all of our friends and relatives who have come to look at our wonderful new cottage with its open plan living, wonderful kitchen and indoor/outdoor living style.

Elaine & Neil

MORE PROJECTS